Arbeidslivsportalen (ALP) - endring av DNS/nettadresser [LØST]

Førstkommende søndag 18.06.2023 vil vi starte opp arbeid med å oppdatere oppsett for DNS, slik at Arbeidslivsportalen havner under sikt.no paraplyen. (DNS - Det som oversetter domenenavn til IP-addresser, slik at nettleseren din finner frem på internett uten å måtte huske vanskelige IP-adresser som kan endre seg.)

Informasjon om e-post:

Sluttresultatet er at e-post vil starte å komme fra mailtjeneren mail.arbeidslivsportalen.sikt.no når vi aktiverer dette neste uke, samt at dere vil kunne starte å benytte arbeidslivsportalen.sikt.no. E-post vil da ha avsender som noreply@arbeidslivsportalen.sikt.no

Informasjon om nettadresser:

For demo blir adressen: demo.alp.aws.sikt.no, og for sandbox blir adressen: sandbox.alp.aws.sikt.no.

Det kommer en oppdatering til driftsmeldingen onsdag neste uke når DNS skal være tilgjengelig og oppdatert for hele internett.

Samtidig vil vi også jobbe med å fikse en omdelegering slik at arbeidslivsportalen.unit.no sender deg videre til arbeidslivsportalen.sikt.no.

Til syvende og sist skal dette gå uhindret, foruten at dere må oppdatere noen bokmerker (da særlig for sandbox og demomiljøer som vil miste sin *.alp.aws.unit.no DNS i slutten av juli.).

Arbeidslivsportalen.unit.no vil redirekte litt lengre, til vi anser at det er trygt og at vi kan fjerne denne også.

 

Publisert 15. juni 2023 16:02 - Sist endret 21. juni 2023 15:05